sunnuntaina, tammikuuta 12

Hifk-Ässät 4-3 vl.Ennen pelin alkua viereeni istui alkoholilta ja tupakalta tuoksahtava mies. Hänellä oli kaulan ympärillä hifk-huivi. Hän kääntyi puoleeni ja sanoi jotenkin näin "Paljonko lyödään vetoa millä luvuilla Ässät häviää?".Sanoin hänelle, että Ässät voittaa 3-2. Hän ojensi kättään vedon merkiksi ja sanoi, että lyötäisiin 20 eurosta vetoa. En lyönyt hänen kanssaan rahasta vetoa, mutta hän muisti veikkaukseni.
      Ajattelin, että olisi kannattanut lyödä vetoa sittenkin, koska tilanne oli kolmannessa erässä 3-2 Ässille. Mies lähti vierestäni noin kaksi minuuttia ennen erän loppua ja sanoi samalla, että olisi ollut minulle helppo 20 euroa. En uskaltanut "juhlia" sitä, että veikkaukseni oli mennyt oikein. Hifk vetäisi nimittäin tasoituksen kuusi sekuntia ennen erän loppua. Hifk voitti lopulta voittolaukauskilpailussa, mutta Ässät sai kuitenkin yhden pisteen ottelusta mukaansa.
      Olen käynyt tällä kaudella jo yli kymmenessä ottelussa. Jäämme aina pelin jälkeen toivottamaan pelaajille joko tsemppiä seuraavaan otteluuun tai onnittelemaan voitosta. Harmittavasti enemmän on tullut toivotettua ensimmäistä. Haluan, että pelaajat huomaavat meidän olevan aina tukena, vaikka miten huonosti menisikään. Tietysti hävityn pelin jälkeen aina harmittaa ja välillä raivostuttaa. Hymyn suupieliin kuitenkin nostaa se, kun joku pelaaja huomio meidän panostusta Ässien kannattamiseen. Hymyssäsuin tänäänkin lähdimme hallilta, vaikka häviö tulikin...
-Aino
Eero Elo teki _pitkästä_aikaa maalin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heitä ihmeessä kommenttia!

Alustavia kysymyksiä:
Jäikö jokin asia epäselväksi?
Oletko jossain asiassa eri-/samaamieltä?
Mitä mieltä olit postauksesta?
Olisitko lisännyt jotakin?

Kiitos, kun kommentoit PATASYDÄN SYKKII -blogia!!!