torstaina, maaliskuuta 28

Kuka Ryan Caldwell?
Mä tein marraskuussa samanlaisen postauksen Ville Uusitalosta. Tällaisia postauksia lupailin kerran kuukaudessa, mutta se jäi unholaan. Tällä kertaa tein Ryan Caldwellistä.
En lupaa, että näitä tulee säännöllisesti. Kuitenkin silloin, kun on aikaa ja mielenkiintoa tehdä näitä.
kanadalainen Ryan Caldwell, syntynyt 15. kesäkuuta 1981, 31-vuotias entinen Ässäpakki.

Alku
Hän aloitti jääkiekon pelaamisen isänsä jalanjäljissä. Ryan pelasi vuosina 1999-2000 USHL:n Thunder Bay Flyersissä. Siellä tehoja syntyi 18-vuotiaalle Ryanille 3+20=23. Tämän jälkeen hän pelasi Denverïn yliopistojoukkueessa neljä kautta ja NY Islanderisin farmiseurassa Bridgeport Sound Tigerseissä kaksi kautta. Vuosina 2005-06 25-vuotias Caldwell pääsi pelaamaan myös kaksi NHL-ottelua New York Islanderissa, jotka jäivät tehottomiksi. Seuraavat kaksi kautta hän pelasi AHL:ssa Syracuse Crunch:ssa ja San Antonio Rampage:ssa. Kaudella 2007-08 hän pääsi kahteen NHL-peliin. Nämäkin kaksi peliä jäivät tehottomiksi Phoenix Coyotesin riveissä.
   Seuraavaksi 27-vuotias Ryan suuntasi Eurooppaan, Saksaan. Siellä tehoja syntyi Düsseldorfer EG:ssa.
Yhteensä 9+30=39 kahden kauden aikana. Ryanin piti siirtyä  Kassel Huskiesiin, mutta siirto kariutui ja hän ei pelannut missään kauden 2010-11 alussa. 2010 marraskuussa 29-vuotias kanukki siirtyi Suomeen, SM-liigaan ja Ässiin loppukauden sopimuksella.

Ässät
Ryan Caldwell pelasi Ässissä kaksi kautta, joissa hänelle tehoja syntyi yhteensä 9+29=38 ja Ryan oli yksi Ässien parhaimmista pistemiehistä pakkien keskuudessa. 
-Odotamme Caldwelliltä intensiivistä peruspelaamista. Hän pystyy pelaamaan kovaa ja virheettömästi ja lisäksi hänellä on hyvä liike. Meillä on selkeä miehistövajaus puolustuspäässä ja Caldwellin myötä puolustajien lukumäärä on taas hyvällä tasolla, Ässien pelaajakoordinaattori Kari Takko kommentoi sm-liigan uutisessa 19.11.2010.
    Helmikuussa Caldwell sopi Ässien kanssa yksivuotisen jatkosopimuksen.
-Minusta on hauska pelata täällä. Joukkueessa on hyvä meininki ja täällä on myös loistavat kannattajat. Onkin todella hienoa, että joukkueen runko pysyy hyvin kasassa myös ensi kaudella, Caldwell kertoi sm-liigan uutisessa 21.2.2011
   Kaudella 2011-12 hänet nimitettiin myös joukkueen assistentiksi Ville Uusitalon ollessa joukkueen kapteeni. Marraskuussa 2011 Caldwell loukkasi itsensä ja oli sivussa kaksi kuukautta. Kauden aikana käsissä oli vammoja ja niiden takia hän oli pelejä sivussa. 
   Ryan tykkäsi Porista. ''Mukavan hiljainen kaupunki ja mukava pelata jääkiekkoa''. Hän viihtyi mm. Dixonin ja Leen seurassa. 

Lukko
Kauden 2011-12 jälkeen kanukki ei tehnyt sopimusta Ässien kanssa. – Halusin ehdottomasti jatkaa pelaamista SM-liigassa, joka on urheilullisesti erittäin korkeatasoinen sarja. Kärsin Ässissä loukkaantumisista ja se jätti paljon hampaankoloon. En ole tosiaankaan päässyt vielä näyttämään parastani suomalaisille, Caldwell kertoo seuran tiedotteessa. jatkoaika.com 03.05.2012
   Lukossa pelit eivät sujuneet niin hyvin kuin Ässissä. Tehot 1+12=13 37 pelissä. Tammikuussa Lukko kauppasi Ryanin Saksaan, Eisbäreniin. Siellä 32-vuotias Caldwell teki tehoja 11 ottelussa 0+3.

Muuta
Maila: left
Pelipaikka: puolustaja
Pituus: 191cm
Paino: 92kg
Vahvuudet: Hyvä luistelija, fyysinen ja kiekollinen puolustaja.
Heikkoudet: Joissain seuroissa sujuu, joissakin ei.
Omat muistot: jo kaudesta 2010-11. Yksi lempipelaaja ja seurannut häntä Ässienkin jälkeen. 

lähteet: eliteprospects.com, jatkoaika.com, assat.com, wikipedia.org, sm-liiga.fi ja  radiopori.fi.

Haluaisitteko jostain tietystä pelaajasta vastaavanlaisen postauksen?

-Aino

3 kommenttia:

Heitä ihmeessä kommenttia!

Alustavia kysymyksiä:
Jäikö jokin asia epäselväksi?
Oletko jossain asiassa eri-/samaamieltä?
Mitä mieltä olit postauksesta?
Olisitko lisännyt jotakin?

Kiitos, kun kommentoit PATASYDÄN SYKKII -blogia!!!