sunnuntaina, tammikuuta 27

Armiasta oli jälleen harmia KalPalle: KalPa-Ässät 2-3 ja.


Ilta Niiralan montussa

Ässät pärjäsivät ilman tähtihyökkääjäänsä
Paskafiiliksillä peliin, koska aamulla uutisoitiin Dixonin lähdöstä  KHL:ään. Onneksi Ässät kuitenkin pärjäsivät ilman häntä. 
   Pelissä KalPalla oli todella paljon paikkoja. Kerran kiekko kilahti tolppaan, toisen kerran joku kalpalainen tyri hyvästä paikasta tai lämäri epäonnistui. Naurettavin tilanne kuitenkin oli, kun kalpapelaaja ( muistaakseni Sakari Salminen) pääsi mukavasti läpiajoon, mutta tuomari oli tiellä ja vei kiekon jaloillaan. Koko halli raikui sanoen ''nuija, nuija'' seuraavan katkon aikana.
   Ässät kuitenkin tekivät avausmaalin, vaikka KalPa oli painostanut koko avauserän. Joppe taituroi kiekon maaliin. Valitettavasti KalPa tasoitti Joonas Riekkisen maalilla. Ensimmäinen  erä ja taululla 1-1. Hyvillä mielin toiseen erään.
Hyvä startti
Ässät aloitti toisen erän loistavasti. He hallitsivat kiekkoa ja tekivät paljon paikkoja. Kun ensimmäinen ylivoima tuli, se oli yllättävä. Mielestäni se oli tämän kauden paras yhden miehen ylivoima, minkä olen nähnyt! Kiekko ei mennyt kertaakaan yli siniviivan ja pysyi Ässien hallinnassa. Tietysti hyvällä ylivoimalla tulee tulosta. Mika Niemi iski kiekon ohi Pekka Tuokkolan. Harmittavasti KalPa pääsi ylivoimalle erän viimeisen viiden minuutin aikana. Ässät puolustivat hyvin, mutta Artturi Lehkonen oli fiksu ja oli maalin reunalla kytiksellä ja teki nätin maalin. 2-2 tilanteessa kolmanteen erään.
Armiasta harmia
Kolmatta erää hallitsi KalPa, mutta kuopiolaiset eivät onnistuneet tekemään voittomaalia. Heillä oli todella paljon tilanteita, mutta onneksi jokin meni aina mönkään. Vaikkakin KalPa hallitsi, maalivahtien torjunnat olivat samat. Raannalla vain yksi enemän (22ja 23).
   Tulin todella iloiseksi jo yhdestä pisteestä, mikä tuli summerin soidessa. Jatkoajalla kuitenkin tapahtui heti. Aikamoinen sähläys Tuokkolan luona ja kiekko meni sisään loppujen lopuksi. Tuomarit kuitenkin menivät puhelimeen tarkistamaan tilanteen. Siinä pyörähti monta minuuttia, mutta arvasin maalin tulleen, koska moni Ässäpelaaja hymyili. Onneksi maali hyväksyttiin ja Ässät sai tärkeän voiton.  Maali merkittiin Joel Armialle.

Artturi Lehkonen 1+0PisteetJoel Armia 2+1
Joonas Riekkinen 1+0Mika Niemi 1+1
Juuso Riikola 0+1Shaun Heshka 0+1
Miika Koivisto 0+1
Jyri Junnila 0+1
46Laukaukset47
Pekka Tuokkola 3+11+8+0=22TorjunnatAntti Raanta 4+11+8+0=23
3 kpl/6 minuuttiaRangaistukset5 kpl/18 minuuttia
Antti Raannan twiitti oli mielestäni todella kannustava!

Severin ketju teki loistavia hyökkäyksiä ja maalipaikkoja
Jopella oli syytä hymyyn
Ässät juhlivat jo voittoaan, mutta tuomari meni puhelimeen.
päätöstä sai odottaa kauan.
Tappioputki katkaistiin vihdoin!
Kiitos Ässät!

-Aino

7 kommenttia:

Heitä ihmeessä kommenttia!

Alustavia kysymyksiä:
Jäikö jokin asia epäselväksi?
Oletko jossain asiassa eri-/samaamieltä?
Mitä mieltä olit postauksesta?
Olisitko lisännyt jotakin?

Kiitos, kun kommentoit PATASYDÄN SYKKII -blogia!!!