torstaina, joulukuuta 27

Mitä heille kuuluu nykyään?

Muistellaan vähän vanhoja.


Tässä yksi päivä aloin miettiä, että mitäköhän kuuluu Kristian Kudrocille ja Niko Paloselle. Kummatkin heistä pelasi viime kaudella Ässissä.  Tästä sain ispiraation uuteen blogitekstiin. 
Olen siis etsinyt kaikista viime kaudella pelanneista, jotka eivät enää pelaa Ässissä tietoa  mitä he tekevät nykyään ja missä. Oli kiva lukea, että heillä kaikilla on seura missä he saavat pelata.

kuva © Laura . Tästä hänen lätkäblogiin.

Tomas Zaborsky
Hän pelasi Ässissä yhteensä kolme kautta, joista viimeinen kausi loppui ennen playoffeja olkapäävamman takia. Tämä viimeinen kausi myös oli Tomaksen paras kausi Ässissä, sillä hän iski tehot 35+24=59. Siitä etuliite maalitykki. Kautena 2009-10 Zabon tehot olivat 9+17= 26 ja kaudella 2010-11 23+10=33.        Nykyään 25-vuotias slovakkihyökkääjä tekee tehoja Venäjällä, KHL:ssä, joukkueessa  Avangard Omsk. Siellä hän on tehnyt tehoja jo 14+16=30. Hänet on myös nimetty Slovakian maajoukkueeseen. Lisää Tomas Zaborskyn kuulumisia voitte lukea hänen kolumnistaan Iltasanomien sivuilta. Tuoreimpaan kolumniin tästä. Tomaksella menee siis hyvin.
kuva: http://www.hawk.ruKristian Kudroc
Järkälepakki Kristian Kudroc pelasi Ässissä myös kolme kautta, mutta sitä ennen hän pelasi yhden kauden Ilveksessä ja yhden SaiPassa. SaiPassa hänen tehonsa oli 10+12=22 ja Ilveksessä 7+7=14. Ensimmäisellä kaudellaan Ässissä Kristian ei tehnyt maaleja, ja hänen tehonsa oli 0+7=7. Toisella kaudellaan hänen tehonsa oli 3+9=12 ja viimeisellään 9+18=27. Muistan yhden hänen maaleistaan varmaan aina. Kova veto punaviivalta ja se meni sisään. Kristianilla oli todella voimakkaat lämärit, ja vain hullut olisivat menneet niiden tielle.                                      Nykyään Kudroc pelaa Sibir Novosibirskissa, missä hänellä on kahden vuoden sopimus. Hän on tehnyt tehoja jo 7+9= 16. Hänkin on nimitetty Slovakian maajoukkueeseen.
kuva: http://www.hcsibir.ru/


Mark Lee
Mark Lee siirtyi Ässiin Ilveksestä kesken viime kauden. Ilveksessä hän oli iskenyt tehoja kaudella 2010-11 11+25= 36 ja kaudella 2011-12 6+12= 18. Ässissä hän iski tehoja 17 runkosarjaottelussa 6+7=13. Ässien kanssa ei kuitenkaan tehnyt jatkosopimusta ja siirtyi täksi kaudeksi Lappeenrantaan SaiPaan. Siellä kanukkihyökkääjän kausi ei alkanut hyvin. Hän kärsi marraskuuhun asti alaraajavammasta, mutta nyt on päässyt pelaamaan ja iskenyt tehot 1+5=6. Itse en ole vielä nähnyt Markin pelaavan, mutta tammikuussa olisi tarkoitus mennä katsomaan.
kuva: sm-liiga.fi


Ryan Caldwell
Ryan Caldwell pelasi Ässissä kaksi kautta. Ensimmäisellä kaudellaan Ässissä hän iski tehot 6+19= 25.  Kaudella 2011-12 hänen tehonsa olivat 3+10=13. Ässien kanssa ei tullut jatkosopimusta, mutta onneksi hän jäi Suomeen. Hän teki Lukon kanssa sopimuksen, ja 31-vuotias pakki on tehnyt tehoja tällä kaudella 1+11= 12.  Caldwell on pelannut mielestäni hyvin ykkösketjussa.
kuva: sm-liiga.fi


Niko Palonen
23-vuotias laitahyökkääjä pelasi Ässissä kolme kautta. Kaudella 2008-09 tehot oli 0+2=2, kaudella 2009-10 0+0=0 ja viimeisellä kaudellaan 2011-12 tehot oli 1+3=4. Ei paljon tehoja, mutta ei hänella paljoa peliaikaakaan ollut. Viime kauden jälkeen ei tullut jatkosopimusta kasvattiseuran kanssa ja Palonen haki peliaikaa Turun TuTosta. Siellä hän ei kuitenkaan päässyt kokoonpanoon ja siirtyi Ukrainaan. Siellä hän on pelannut Bilyi Bars -joukkueessa tehoin 5+0. Hyvä, että hän pääsi lopulta pelaamaan.


Jakub Sindel
Jakub Sindel siirtyi Ässiin kesken viime kauden. Toivolan mukaan hänen piti tuoda Ässiin lisää maalintekovoimaa ja ylivoimaosaamista. Ei kyllä mun mielestä tuonut. Hän oli sitä ennen pelannut Pelicansissa kaksi kautta tehoin 22+26=48. Hän oli myös Kärpissä try-outilla, mutta tulosta ei tullut. Hän siirtyi Ässiin  loppukauden mittaisella pelaajasopimuksella. Ässissäkään ei tullut tulosta.
   Nykyään tsekkihyökkääjä pelaa Italiassa HC Fassassa, missä tehoja on tullut hyvin 13+17= 30.


Antti Mäkilä
Mäkilä pelasi Ässissä yhteensä neljä kautta. Viime kauden jälkeen ei enää tullut sopimusta kasvattiseuran kanssa. Antin tehot Ässissä oli yhteensä 7+17=24. Tällä kaudella 23-vuotias hyökkääjä aloitti Mestiksessä, LeKin joukkueessa. Siellä tuli tehoja yhteensä 1+4=5. Lokakuussa tarjoutui kuitenkin paikka liigaan, Kärppiin, koska vakiopelaajia oli sairastuvalla. Aluksi sopimus oli parin ottelun mittainen, mutta sitä on pidennetty. Mäkilä on tehnyt tehoja jo 3+4=7 ja pelannut 20 ottelua. Toivottavasti Antti saa pelata loppukauden Kärpissä.
kuva: sm-liiga.fi


Tuomas Santavuori
Pelicansissa kahdeksan kautta pelannut Tuomas Santavuori siirtyi Ässiin kaudeksi 2010-11. Pelicansissa tehoja tuli yhteensä 61+82=143, ja Ässissä 30+37=67. 27-vuotias hyökkääjä on pelannut tällä kaudella Hämeenlinnan pallokerhossa tehoin 7+9=16. Tuomas vei mukanaan myös Ässien mv-valmentajan Kari Lehtosen.
kuva: sm-liiga.fi


Juho Mielonen
25-vuotias pakki on pelannut urallansa Ilveksessä, SaiPassa, Hifkissä, Ässissä ja nykyään HPK:ssa. Tehoja koko liigauralla on tullut 11+26=37. Mielonen siirtyi Ässiin kesken kauden hifk:sta, ja hän pelasi Ässissä 11 tehotonta ottelua. Tällä kaudella HPK:ssa on tullut jo 0+2 tehot. kuva: sm-liiga.fi


Jesse Laaksonen
Jesse pelasi Ässissä yhteensä neljä kautta. Tehot näillä kausilla oli 7+9=16.   Viime kauden jälkeen ei tullut jatkosopimusta Ässien kanssa. 23-vuotias hyökkääjä teki sopimuksen Mestisjoukkue Sportin kanssa. Siellä hän on tehnyt tehoja 3+3=6. 

kuva: www.vaasansport.fiJesse Jyrkkiö
Juha Jyrkkiön poika Jesse on Ässien kasvatti ja pelasi Ässissä viisi kautta tehoin 9+31= 40. Viime kaudella ei tullut paljoa peliaikaa ja hän kävi myös lainalla TuTossa. Hän teki sopimuksen Tapparan kanssa ja on pelannut kahdeksan ottelua tehoin 0+3=3. Hän on myös käynyt lainapestillä LeKissä, missä hän on selvästi pelannut enemmän 20 ottelua tehoin 3+10=13. 
kuva: sm-liiga.fi

Tässähän tämä nyt oli! Sai tätä kauan tehdä...
Olisin vielä voinut tehdä Radek Smolenakista, Patrick Yetmanista ja Borna Rendulicista, mutta aika loppui kesken.

Lähteet: sm-liiga.fi, jatkoaika.com, eliteprospects.com, iltasanomat.fi, assat.com, saipa.fi, vaasansport.fi, www.hawk.ru, /www.hcsibir.ru

Vielä tähän loppuun uutisia:

Jesse Joensuu pelaa huomenna!
Lukekaa tästä lisää.
ja Pekka Virta jatkaa ensikaudella Karri Kiven tilalla.
Tästä lisää.

2 kommenttia:

Heitä ihmeessä kommenttia!

Alustavia kysymyksiä:
Jäikö jokin asia epäselväksi?
Oletko jossain asiassa eri-/samaamieltä?
Mitä mieltä olit postauksesta?
Olisitko lisännyt jotakin?

Kiitos, kun kommentoit PATASYDÄN SYKKII -blogia!!!