lauantaina, joulukuuta 1

Kuusi hyökkääjää sivussa: Ässät-Jokerit 4-3 vl.


Illan tähti: Daniel Brodin

Kaksi hyökkääjää lähti neljän hyökkääjän seuraksi sairastuvalle

Aivan mahtava viikko. Ei tullut otteluista täysiä pisteitä, mutta kaksi jatkoaika voittoa, ja yksi voittomaalikilpailu voitto joukkueella, mistä puuttui neljä hyökkääjää.
Tässä ottelussa pelin jätti kesken kaksi vakiomaalintekijää Michael Ryan ja Sami Lähteenmäki.
Lähteenmäki oli kolmas, joka kärsii käsivammasta lämärin osuttua, tällä kertaa sormeen. Ryan jätti pelin kesken alaraajavamman takia.
Etulinja
Meikäläinen oli ensimmäistä kertaa Etulinjassa. Olin ensimmäisen ja kolmannen erän huutamassa, laulamassa, taputtamassa käteni rikki ja kannustamassa Ässiä voittoon. Aivan mahtavaa. Laulut oppi nopeasti ja tunnelma oli todella upeeta. Porukka on vielä pieni, eikä kuulunut toiseen päätyyn niin hyvin kuin luulin. Jos yritti kuunnella, niin kyllä kannustus kuului, mutta ei muuten. Etulinja yritti saada istumakatsomoa mukaan, ja kyllähän ne viimeisessä erässä mielestäni tulivat mukaan kannustamiseen. Omasta mielestäni oli hyvä kokemus ja kerrankin kannustin Ässiä oikein kunnolla. Ei sitä yksin niin hirveästi uskalla huutaa. Porukassa meininki on parempi ja kannustus kovempaa.
Dixon ratkaisi
Peli alkoi Ässien osalta hyvin, vaikka Jokerit painostivat kovasti. Ässät pääsivät johtoon 2-0 ensimmäisessä erässä Aki Uusikartanon ja Daniel Brodinin maaleilla. Toinen erä. Se oli Jokereiden erä. Jokerit tasoittivat 2-2 ja lopulta menivät maalin johtoasemaan. Ei hyvä, eikä ensimmäinen kerta Ässille, kun näin käy. Eli kolmanteen erään lukemin 2-3. 
   Kolmannessa erässä palasin Etulinjaan kannustamaan Ässiä. Illan tähti Brodin teki illan toisen nätin maalinsa Tuohimaan taakse, ja tilanne meni tasoihin. Peli pysyi tasoissa erän loppun asti, eikä kumpikaan tehnyt ratkaisevaa maalia. Ässät olivat loppuminuuteilla hyvin hyökkäyspäässä, ja maali jos toinenkin oli lähellä, mutta summeri soi, ja mentiin jatkoajalle.  Ässät hallitsivat jatkoaikaa mielestäni enemmän kuin Jokerit, mutta ei tullut maalia. Jatkoaika kului ja valmistauduttiin voittomaalikilpailuun. 
   Ässillä on hyvät vahdit. Sitä ei voi kiistää. Antti oli pelannut erät todella hyvin. Itse luotan siihen, että voittomaalikilpailussa torjutaan vastajoukkueen yritykset hyvin. Poikkeuksia tietenkin on, mutta harvoin. Olen sitä mieltä, että Ässät ovat hyviä voittomaalikilpailussa.
   Michael Ryan oli jättänyt pelin kesken. Hänet olisi muuten varmasti laitettu laukomaan, mutta tässä tilanteessa joku toinen meni. Ässien laukojat olivat Daniel Brodin, jonka lämäri meni niukasti ohi, Aki Uusikartano: sisään, Stephen Dixon: sisään= voitto. Jokereiden laukojat: Erik Karlsson: ei maalia ja Teuvo Teräväinen: ei maalia. 
   Näin Ässät saivat viikoltaan yhteensä kuusi pistettä! Kolmen ottelun voittoputki. Toivotaan, että se jatkuu perjantaina Raumalla Lukkoa vastaan. Ässillä on nyt pitkä tauko ennen seuraavaa ottelua. 

   Olen aina kehunut Danielin lämäreitä, kun niitä lämppäreissä olen nähnyt. Nyt on todella mukavaa nähdä, että hän tekee niitä myös itse peleissä. Hän on nyt päässyt vauhtiin! 

Daniel Brodin 2+0PisteetJarkko Ruutu 1+1
Stephen Dixon 0+1Teemu Pulkkinen 1+0
Aki Uusikartano 1+0Jani Rita 1+0
Tapio Sammalkangas 0+1Jeremy Dehner 0+2
Mika Niemi 0+1Riku Hahl 0+1
Severi Sillanpää 0+1Juhani Tyrväinen 0+1
Petteri Lindbohm 0+1
34Laukaukset73
Antti Raanta 22+10+13+5=50TorjunnatFrans Tuohimaa 7+5+5+4=21
4 kpl/8 minuuttiaRangaistukset3 kpl/6 minuuttia
Illan muut ottelut:
Hifk-Blues 4-1
Hpk-SaiPa 6-1
KalPa-Jyp 2-1
Kärpät-Tps 1-4
Pelicans-Ilves 1-0
Tappara-Lukko 3-2

-Aino

4 kommenttia:

 1. Kiitos taas kivasta raportista.

  VastaaPoista
 2. tosi kivoi kuvii :) ja mahtavaa oli! harmi vaa ettei voitu olla kauempaa ovella..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Niin oli!! Ens viikol sit uuestaa :D
   Ja niit kertoi tulee lisää!

   Poista

Heitä ihmeessä kommenttia!

Alustavia kysymyksiä:
Jäikö jokin asia epäselväksi?
Oletko jossain asiassa eri-/samaamieltä?
Mitä mieltä olit postauksesta?
Olisitko lisännyt jotakin?

Kiitos, kun kommentoit PATASYDÄN SYKKII -blogia!!!