keskiviikkona, joulukuuta 19

Dixin hattutemppu: Tappara-Ässät 1-4


Loistava Dixon


Tappara perässä
Peli alkoi heti sujua Ässiltä. Joukkueella oli monta avopaikkaa ja Tapparan puolustus oli perässä. Ensimmäinen maali syntyi ajassa 9.23, kun Stephen Dixon oli  yksin maalilla Umicevicin syöttäessä hänelle kiekon, ja Dixon harhautti nätisti Tapparan maalissa ollutta Juha Metsolaa. Todella kaunis maali, ja Tapparan puolustus jossain. Tappara sai hyökättyä, mutta Pata katkaisi ne hyvin ja loppulukkona Antti.
   Ässien toinen maali (voittomaali) syntyi myös Dixonin mailasta. Taas hyvä harhautus ja Tapparan puolustus jossain muualla kuin auttamassa maalivahtia. Ässien toisen maalin jälkeen Tappara otti aikalisän. Siitä ei ollut ihmeemmin apua.
     Pata sai vielä ensimmäiseen erään kolmannen maalin. Tämä oli Michael Ryanin käden jälkeä. Pääsi hyvin maalille ja varma veto Metsolan taakse, eikä jäänyt miettimään. 0-3 erätauolle.


Tappara paransi peliään
Tapparan pelaaminen oli ihan erilaista kuin ensimmäisessä erässä. Puolustus oli parempaa ja hyökkäykset varmempia.
   Tappara pääsi kaventamaan Markus Kankaanperän nopealla lämärillä, mikä meni nopeasti Antti Raannan längeistä ennen kuin vahti ehti sulkea ne kiinni. Tappara ei kaventanut enempää, mutta yrityksiä oli paljon.
    Antin varmat torjunnat myös alivoimalla olivat terästä. Täytyy myöntää, että onnea oli myös mukana pelissä. Sitä tarvitaan.
    Toisessa erässä myös tapahtui suihkukomennus. 5+20min Daniel Brodinille, mielestäni todella helposta syystä. Ässät kuitenkin kestivät alivoiman.


Kaikki maalit samaan päätyyn
Tapparalta aika moista painostusta, mutta myös Ässiltä. Kirvesrinnat ottivat Metsolan pois maalilta kun peliä oli jäljellä vajaat kolme minuuttia, sekä Ässät alivoimalla. Kun Dixon sai ensimmäisen kerran kiekon yli siniviivan, se meni noin metrin päästä tyhjästä maalista, mutta ennen kuin viimeinen peliminuutti lähti, Stephen teki illan kolmannen maalinsa tyhjiin. Ei puhdas hattutemppu, mutta se kuitenkin!
   Pian summeri soi ja pelaajat menivät Antin luo. Kolme tähteä Dragan Umicevicille, kaksi Stephen Dixonille, yksi Shaun Heshkalle.
   Ässät veivät Tapparalta kolme pistettä hienolla pelillä.

Markus Kankaanperä 1+0PisteetStephen Dixon 3+0
Jannik Hansen 0+1Michael Ryan 1+0
Ville Nieminen 0+1Dragan Umicevic 0+3
Shaun Heshka 0+3
Mika Niemi 0+1
Tapio Sammalkangas 0+1
69Laukaukset44
Juha Metsola 14+8+6=28
(vaihto ulos 57.28, vaihto sisään 57.33, vaihto ulos 57.39, vaihto sisään 58.53)
TorjunnatAntti Raanta 8+16+17=41
6 kpl/12 minuuttiaRangaistukset7 kpl/35 minuuttia

Illan muut ottelut:
Blues-JYP 1-0
HIFK-TPS 3-2
Kärpät-KalPa 4-2
Lukko-Jokerit 0-2
Pelicans-HPK 3-2 vl.
SaiPa-Ilves 3-2

Oli taas ihana nähdä pitkästä aikaan Chris Connolly. Mielestäni hän pelasi ihan ok.
-Aino

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heitä ihmeessä kommenttia!

Alustavia kysymyksiä:
Jäikö jokin asia epäselväksi?
Oletko jossain asiassa eri-/samaamieltä?
Mitä mieltä olit postauksesta?
Olisitko lisännyt jotakin?

Kiitos, kun kommentoit PATASYDÄN SYKKII -blogia!!!